# 1 Nog ffies… - Reisverslag uit Dalerpeel, Nederland van Frankie Krikken - WaarBenJij.nu # 1 Nog ffies… - Reisverslag uit Dalerpeel, Nederland van Frankie Krikken - WaarBenJij.nu

# 1 Nog ffies…

Door: Frankie

Blijf op de hoogte en volg Frankie

30 Oktober 2011 | Nederland, Dalerpeel

Hallo jullie daar,

Leuk dat je hier terecht bent gekomen! Zoals je waarschijnlijk zal weten stap ik aankomende dinsdag om 12 uur in 't vliegtuig. Ik vertrek vanaf Schiphol richting London, na een kleine tussenstop van 8,5 uur ga ik 's avonds verder met m'n tweede vlucht die me naar New Delhi, de hoofdstad van India, zal brengen. Wat ik daar precies ga doen is nog een beetje de vraag. Ik heb een hotel voor de eerste nacht geboekt om toch een beetje te kunnen chillen na de reis van 24 uur. Dan eerst maar eens een dagje chillen, de lokale markt opzoeken en in tussentijd kijken of ik wat gelijkgestemden kan ontmoeten. Dan ga ik ook zien waar de rest van de reis me heen zal voeren: de woestijn in het westen, de bergen in het noorden, de backwaters in ’t zuiden of misschien wel de stranden in het oosten.

Ik weet dat ik de komende drie maanden heb om India en Nepal te bewonderen (26 januari vlieg ik namelijk vanaf Delhi naar Bangkok (oma dat is in Thailand)), Pieter komt mij van 7 januari tot en met 21 januari vergezellen in Nepal en dat zijn ook gelijk de enige twee restricties die ik de komende maanden heb, best lekker. Wanneer ik terug kom naar Nederland weet ik nog niet precies...

Ik wil iedereen bij deze bedanken voor de leuke kaartjes, sms’jes en succes-wensen die ik heb mogen ontvangen! Aan geluks-items heb ik ook geen gebrek, dus ‘t gaat waarschijnlijk helemaal goedkomen. N.K.V.V. 1 natuurlijk ook super bedankt voor jullie cadeau, zal N.K.V.V. wat naamsbekendheid geven in Azië. Volgende blog zal uit India komen, tot die tijd:

rustig aan doen,

Frankie

Ps. Ik heb iedereen verwijderd uit de automatische mailinglist van twee jaar geleden. Als je een mailtje wilt ontvangen als ik iets plaats moet je dus ff je mailadres ergens links invullen :-)

• 30 Oktober 2011 - 13:20

Marjon:

Ha Frank,

Wat leuk dat je naar India/ Nepal en de rest van de wereld gaat. Geniet ervan! Toch wel lekker hè, geen arbeider te hoeven zijn... :P

• 30 Oktober 2011 - 14:12

Klaas Veldhuis:

He Frank.
    Ontzettend veel plezier over de grens. Neem wel aan dat er nog "enkele" fotomomentjes komen?

Groetjes Klaas

• 30 Oktober 2011 - 14:13

Diana:

Leuk, leuk, leuk, en spannend!! Geniet ervan!! Xx

• 30 Oktober 2011 - 14:28

Lianne:

Heej Frank!
    Ik zie dat ik nog steeds op je waarbenjij.nu ben aangemeld sinds je Zambia-trip... haha!
    Tof dat het grote moment eindelijk bijna is aangebroken, zeg. Ik weet nog dat we het er lang lang lang geleden eens over hadden dat je zou gaan, maar nu is het dus bijna zover!
    Geniet enorm van je tijd daar en ik zal je verhalen zeker blijven volgen!
    Liefs Lianne

• 30 Oktober 2011 - 14:37

Delhia:

jee frank!!! wat gaaf man!! dus het gaat gebeuren.......,ontzettend veel plezier, geniet, kijk, bewonder,..en doe vooral voorzichtig.

ik ga je zeker volgen.

veilige en goede reis!!
    groetjes Delhia

• 30 Oktober 2011 - 15:41

Jelle:

ajax gaat ook richting het Oosten, China, dus iets verder dan jij, maar NKVV kan natuurlijk niet achterblijven haha. Ben nu alweer benieuwd naar je verhalen :)!

• 30 Oktober 2011 - 17:55

Bertha:

he die frank dus je gaat er weer vandoor nou hartstikke veel plezier en de groetjes van ons

• 30 Oktober 2011 - 18:36

Lidian:

Hee Frank,

Dinsdag je vertrek dag.. Super mooi..
    Spannend zeker.. Geniet ervan en ik zal je reisverslagen volgen..
    Veel plezier..

Liefs Lidian

• 30 Oktober 2011 - 19:43

Lianne:

Hey Frankie !

tis dus bijna zover...heb je niet meer op je brommertje ( hihi) hier gezien maar dan kom je na je avontuur hier maar koffie halen en al je foto's laten zien !!! Ik wens je een super mooie 'vakantie' toe en hoop dat het je op plaatsen brengt (die ik ook gezien heb trouwens) die nooit meer van je netvlies af zullen gaan..Je gaat een prachtige reis maken , dat weet ik zeker ! Heel veel plezier onderweg en we houden contact !

Groetjes en liefs van mij !

• 30 Oktober 2011 - 20:41

Nicole:

Hee Frank!

Ik wil je heel veel plezier wensen!
    Geniet er lekker van!

Nicole

• 31 Oktober 2011 - 06:01

Maaike Deuten:

Heeeeeel veel plezier:)

• 31 Oktober 2011 - 09:06

Henriëtte:

Hey Frank, ik wens je een hele leuke tijd in het verre India en omstreken!!

gr Henriëtte Kroesen

• 31 Oktober 2011 - 11:02

Roy Stroeve:

He Frank!
    Cool dat je dit gaat doen zeg, India.. Lijkt mij ook wel wat, India, Nepal, Bangladesh.. Hele onderneming gaat het worden, maar dat lukt je vast wel! ;) Ik zou zeggen, lekker veel foto's maken en af en toe een verhaaltje erbij!
    Veel succes en veel plezier!
    Goede reis morgen!

• 31 Oktober 2011 - 11:13

Jerwin:

He kerel!
    Je bent er al helemaal klaar voor zie ik! Vet.. heel veel succes daar in Verweggistan..
    Zal je verhalen volgen en zie je vast ergens in 2012 wel weer!!
    Grtzzz Jerwin

• 31 Oktober 2011 - 11:32

Britt Kroesen:

veel pleziet morgen we zullen je missen

xxxxxx

• 31 Oktober 2011 - 11:34

Jon:

frank we zullen je missen veel plezier

• 31 Oktober 2011 - 12:02

Willma:

Ha die Frank!
    Ja, ja, eindelijk! of niet:)? Héél erg veel plezier! ik ga je volgen;)
    Enorm benieuwd wat je allemaal mee gaat maken, en natuurlijk naar al die mooie plaatjes die je gaat schieten!

We houden contact!

lfs Willma! x

• 31 Oktober 2011 - 12:34

Alies:

Hey Frank,

heel veel plezier de komende tijd! Geniet er van!

Kus Alies

• 31 Oktober 2011 - 13:32

Diana:

Veel plezier daar in het verre oosten! Enjoy! Greets, Diaan

• 31 Oktober 2011 - 15:43

Geral:

Ohhh... het is bijna zo ver! Heel veel plezier, geniet van je reis! Dikke knuffel!

• 31 Oktober 2011 - 17:00

Werner:

Hey Frankie , heel veel plezier op je reis ...en ik ga het volgen,ben benieuwd naar je foto,s :-)

GrtZ...

• 31 Oktober 2011 - 17:21

Karin:

Hey Frank,

Laatste dagje zit er bijna op. Goede reis morgen en zal je website in de gaten houden.

x Karin

• 31 Oktober 2011 - 17:26

Marije:

Frank :)! Enjoy Enjoy Enjoy!! Op naar een mooie reis, maar dat komt wel goed met jou!!

Doe rustig aan!! Zal je volgen!

x Marije

• 31 Oktober 2011 - 17:46

Hoi Frank,:

Vanmiddag had ik ff geen tijd om je nog veel plezier te wensen, dus bij deze:
    Geniet van de gave trip die je gaat maken!! :)

Cindy (van chirurgie;-)

Geniet ervan :)

Groetjes Agnes

• 01 November 2011 - 18:23

Els:

Haha! Lachen... :) 'Ik heb iedereen verwijderd uit de mailinglist van twee jaar geleden...' Niet dus...! :) (Of heb je dat na het schrijven van de blog gedaan?) Aangezien we elkaar tegenwoordig niet zo vaak meer spreken, hoor ik zo ook nog eens wat... ;)

Maaruh... toch weer reiskriebels gekregen dus? Ik kan me herinneren dat je altijd nog richting Azie wilde en nu is het zover...! :)

Heel veel plezier gewenst met je reis. Als je me niet alsnog verwijderd uit de mailinglist, ben ik benieuwd te lezen wat je waar beleeft... :P

Geniet ervan! :)

Groetjes, Els

• 01 November 2011 - 21:11

Bennie:

Hallo Frank,

Maak er wat moois van zo ver en geniet ervan. Voor je het weet ben je weer onder de werkenden (belastingkas spekken voor onze enclave nabij Kreta). Al met al wordt het vast supergaaf!!!!

Martine verwacht wel een kaart...Nogmaals de groeten van Brechje en Minke...

Of zoals ze in New Delhi zeggen. Auf Wiedersehen!

• 10 November 2011 - 10:25

Janneke:

Hoi die Frank. leuk om je verhalen weer te lezen en mooie foto's man ik word jalours :P maar heb je de camara al terug ??? ik wens je verder een hele mooie reis en ik blijf je volgen , geniet van elke dag, ik denk aan je (K)

• 11 Maart 2012 - 21:25

Anny:

wat een gezelligheid in Bangkok!!!
    een markt waar je van alles tegen komt!!!
    de olifantenrit!! zo mooi en angstig!!
    het water in de rivier zo smerig!!!
    het strand zo mooi! het eten zo lekker!
    ik hoop dat je driving markt nog mee maakt!
    ik wens je veel plezier met je tocht.
    wat een geweldige zus en broer heb je toch!!!
    groet: Anny.